Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
"3.5
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2019 . - Bok . - 160 s.
Originaltittel:
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
I denne boken viser Nina Olsson hvordan man lager lekre og komplette vegetarburgere med fyldige smaksharmonier. Her finnes oppskrifter både på brød, tilbehør og kjøtterstatninger. Inspirasjonen kommer fra hele verden, og man lærer hvordan produkter som for eksempel harissa, lime, valnøttpesto eller safranmajones kan løfte burgeropplevelsen til nye høyder. Likevel er oppskriftene enkle å tilpasse etter hva man måtte ha i kjøkkenskapet til enhver tid. Oppskriftene kan også tilpasses et vegansk eller glutenfritt kosthold. Olsson driver nettstedet nourishatelier.com, som publiserer fotografier og vegetariske oppskrifter. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
q 641.5636 O
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrBindAvdelingPlasseringHylleStatus
1 Skedsmo bibl. Hovedbibl voksenq 641.5636 OPå hylla
Vegetarburgere som har alt, lag på lag med nydelige smaker i perfekt harmoni!

Nina Olsson kan kunsten å skape uimotståelige vegetarburgere. I denne superlekre boken byr hun på burgere med smaker, ingredienser og teknikker inspirert av kjøkkener og tradisjoner fra hele verden.

I tillegg inneholder boken rikelig med oppskrifter på ulike typer burgerbrød, tilbehør, sauser, pickles og dipper. Safranmajones, valnøttpesto, lime, grønnkål og harissa er bare noen av ingrediensene som kan løfte burgerne dine til himmelske høyder.

Alle oppskriftene kan tilpasses etter hva man har hjemme. De kan enkelt gjøres veganske og glutenfrie. Burgerne og tilbehøret er lette å lage, sunne, vakre og fantastisk gode.

Nina Olsson bor i Amsterdam og driver derfra den populære vegetarbloggen nourishatelier.com. Ninas spennende komposisjoner, vakre fotografier og entusiasme for sunn mat inspirerer alle, uansett kjøkkenferdigheter, til å lage og spise mat som er bra for både kropp og sjel. Nina omfavner den matfilosofien som legger vekt på at ethvert måltid skal være balansert og en fornøyelse.

Næringsrike, mettende og proppfulle av smak!

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Verdens beste vegetarburgere :
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom