Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
"2.0
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2018 . - Bok . - 448 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Hvordan spise sunnere og grønnere? I denne kokeboka finnes en mengde oppskrifter der grønnsakene er hovedingrediensene. I tillegg til oppskrifter, byr kokkene på en mengde tips og triks for å oppnå de beste resultatene og utnytte råvarene til fulle. Tom Victor Gausdal og Stian Flor er prisbelønte norske kokker, og begge har utgitt flere kokebøker. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
641.65 G
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrBindAvdelingPlasseringHylleStatus
1 Skedsmo bibl. Hovedbibl voksen641.65 GPå hylla
Hvordan spise sunnere og grønnere? I denne kokeboka finnes en mengde oppskrifter der grønnsakene er hovedingrediensene. I tillegg til oppskrifter, byr kokkene på en mengde tips og triks for å oppnå de beste resultatene og utnytte råvarene til fulle. Tom Victor Gausdal og Stian Flor er prisbelønte norske kokker, og begge har utgitt flere kokebøker. Omtalen er utarbeidet av BS.
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Grønnsakskokeboka
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom