Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2015 . - Bok . - 590 s.
Originaltittel:
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Sverige 1940: Andre verdenskrig raser i Europa og nygifte Georg Lindkvist må forsvare grensen mot Finland. Han ender opp i en militærleir i Nord-Sverige, med en sadistisk offiser. Hendelser i leiren fører til opprør, og George interneres på falskt grunnlag. Våren 1943 blir Georgs kone Kerstin venn med Viola. Snart innleder de et kjærlighetsforhold. Men Viola bærer på mange hemmeligheter og noen ganger forsvinner hun brått. Kerstin leter etter bevis for Violas utroskap. Men de doble lojalitetene hun oppdager utgjør en fare for henne selv. Da George vender hjem etter fire år plaget av minnene fra leiren. Urettmessig er han blitt samfunnsfiende. Mens Georg drømmer om hevn, blir Kerstin forfulgt. Noen vet om henne og Violas forbudte kjærlighet og truer med å avsløre sannheten.
Hylleplass:
Ben
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrBindAvdelingPlasseringHylleStatus
2 Skedsmo bibl. Hovedbibl voksenBenPå hylla
Sverige, 1940: Andre verdenskrig raser i Europa og nygifte Georg sendes nordover for å beskytte grensen mot Finland. I en militærleir i Norrbotten sulter og fryser soldatene under ledelse av et sadistisk befal. Hendelsene i leiren leder til opprør og blodbad, og utfallet blir skjebnesvangert for Georg.

I Malmö venter Georgs kone Kerstin forgjeves på hans tilbakekomst. Så blir hun kjent med den gåtefulle Viola. Til sin fortvilelse forelsker hun seg, og tross ulikhetene mellom dem innleder de et lidenskapelig forhold. Men den glamorøse Viola skjuler noe for henne, og snart oppdager Kerstin at Violas hemmeligheter setter dem i fare.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Hotell Angleterre
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom